המטבח של "טעם וצבע", מהמטבחים המובילים בארץ עם ניסיון של למעלה מ-25 שנה בניהול מטבח אירועים עילי.
קו קולינרי עדכני וחדשני, תפריט משתנה כל עונה, בהתאם לחומרי הגלם והטרנדים בעולם.
שף עמית קאופמן, הרוח שמאחורי "טעם וצבע" בוגר ה"קורדון בלו" בפריז, בעל ניסיון מסעדני עולמי עשיר.
טעמים שילכו איתכם ועם האורחים שלכם עוד הרבה שנים.
טעם של עוד
בין אם אנחנו מגישים נתח בשר או דג, ברווז או עוף, סושי או דים-סאם השפים של קייטרינג טעם וצבע מקפידים להשתמש בחומרי גלם באיכות בלתי מתפשרת כדי להעניק לאורחים חוויה קולינרית יוצאת דופן.